Jeg er så glad og taknemlig over, at have ”fundet” denne form for yoga, ledet af den dygtigste og dejligste yoga lærer. Healing, yoga og afspænding alt vejledt på en rolig facon.  Jeg får frigjort spændinger og traumer både fysisk og psykisk. Denne form for undervisning holder min krop og psyke i balance.
Susanne er enestående.

Tina Aagaard

 

Min oplevelse af Susannes yoga er  at den både er teknisk dygtig, indlevende og spirituel. Kroppen bliver både stærk og blid. Kroppen bliver styrket og passet godt på under Susannes kyndige vejledning og sindet bliver næret af Susannes blide og beroligende stemme igennem hendes yoga og healing.
Kan varmt anbefales herfra.

Mariann Vika Simonsen

 

Kære sødeste Susanne
Jeg kan kun sige positive ting om DIN yoga og healing. Jeg mærker at jeg blirver bedre og bedre til at holde fokus og e får mere energi. Der er en helt speciel ro indeni i mig og den kan jeg holde længe. Mine tanker og handlinger er mere rationelle. Kan mærke min styrke for det meste. Yoga øvelserne er gode og der er stadig meget jeg skal have mere styr på. Jeg er ikke så god til balance. Men jeg prøver virkelig at holde fokus og nogle gange lykkedes også. Susanne er et dejligt positivt menneske OG det smitter af på alle.
Tak – Susanne giver så meget.

Knus Anny

 

Har prøvet flere forskellige yoga undervisere. Susanne er bare god. Det giver ro og balance

Inge Marie

 

Efter Susannes yoga er jeg dejlig afslappet og veltilpas.

Knus Inger

 

Jeg er virkelig glad for jeg fandt vej til dit hold, yoga med healing. Det er det bedste jeg har prøvet og det får mit nervesystem til at slappe helt af – en følelse jeg ikke har prøvet de sidst tre år. Det er en helt perfekt kombi af yoga, blide stræk og afslappede healing som får mig til at kunne trække vejret. Så bare tak fir dig og det rum du har skabt.

Knus Cecilie

 

Hej Susanne
Jeg er blevet helt afhængig af, at være en del af yogaen. Hvis jeg er lidt nede og energiløs når jeg kommer, så svæver jeg, når jeg fra yogaen. Susanne er som en kærlighedog har en meget beroligende stemme som en engel.

Kærlig hilsen Helene

 

Kære Susanne
Efter healingerne – foregår der sindsygt meget i min krop. Ud af det blå fik jeg her i formiddag sagt farvel til en angst som jeg har båret på siden jeg var 13 år. En helt vild lettelse. Så jeg vil bare sige tak. 

Hilsen Lene

 

Børnehealing
Susanne der sker magi hos os, vores barn er blevet håbefuld og glad, og med sådan en hastighed, der ikke er set før.

Tina


Susannes healing er meget nænsom og livgivende. Hver en krog i kroppen, det fysiske, energistrømmene og lyslegemerne omkring kroppen, alt blev styrket. Den følelse af at være tømt for energi, jeg havde før, var væk! I stedet har glæde og overskud indfundet sig!
Jeg oplevede undervejs, hvordan mit dårlige knæ blev gennemskyllet af energi, og her efterfølgende er det i stærk bedring.
Undervejs kunne vi samarbejde om at få afdækket, hvad en følelse her og der havde rod i: jeg var nede i 4 tidligere liv og fik renset grundigt ud.
Som en bonus kan jeg her bagefter genhøre lydfilen med hendes guidning og komme ned i den stærke healing én gang til.
Susanne er meget dygtig og omsorgsfuld og jeg kan på det varmeste anbefale hendes healing.

Lotte

 

Kærligst Susanne

Den nye tids healing

På 3 besøg ved Susanne over 1,5 måneds tid, er jeg gået fra at være sygemeldt med stress, på et niveau hvor jeg nogle dage ikke kunne komme ud af sengen, eller lave mad til mig, hvis jeg kom op, til at jeg nu er raskmeldt og faktisk føler mig klar til at der skal ske noget nyt.

Allerede efter 1. gang på briksen ved Susanne kom min manglende jordforbindelse dumpende ned i mig, som jeg aldrig har oplevet det før. Følelsen i kroppen var på sin vis både vandt og uvandt på en og samme tid. Det var simpelthen så lang tid siden jeg rigtig havde kunne mærke mig selv. Jeg oplevede i den efterfølgende uge for første gang i over et år følelsen af at kede mig. Mit energi niveau stiger dagligt og jeg mærker mere og mere af mig selv komme tilbage <3 Efter 2. gang på briksen blev en masse ting løftet fra mine skuldre, så meget at svigermor bemærkede det som værende et faktisk vægttab. Folk omkring mig kunne se ændringerne, og jeg kunne klart også selv mærke at der skete ting. For første gang i 4 måneder følte jeg fremgang og begyndte at få lyst til at arbejde igen.

  1. gang var en ordentlig omgang, der blev lysnet ting, jeg ikke vidste skyggede over mig. Jeg er fuld af lys og meget rørt over hvad det har gjort for mig.

Det har bestemt ikke været lineær fremgang, og der har også været dage indimellem, hvor jordforbindelsen har været en by i Rusland. Men det er en del af healingsprocessen.

Jeg tror ikke at det er tilfældigt, at jeg lige faldt over Susannes hjemmeside på dette tidspunkt. Så er du nået her til og kan mærke Susanne måske kan hjælpe dig. Så tøv ikke med at skrive til hende, jeg lover dig du ikke vil fortryde. <3

Kærligst
Marie

Børnehealing
Susanne der sker magi hos os, vores barn er blevet håbefuld og glad, og med sådan en hastighed, der ikke er set før.

Tina

 

Jeg har modtaget healing i cirkel gruppe hos Susanne med god effekt. Jeg oplever mere balance/ro samt lethed i krop og sind og en øget energi. Energien forløser blidt men påtrængende blokeringer så fastfrosne følelser og spændinger frigives så glæde og livsenergi kan flyde frit…

Kærlig hilsen Joan

 

Susanne er en af mine bedste kammeraters mor, heldigvis. Heldigt, fordi ellers havde min skepsis omkring alternativ behandling gjort, at jeg aldrig havde søgt den vej, da jeg for alvor havde brug for hjælp. Heldigt, fordi at Susanne er en helt afgørende faktor i, at jeg igen sover om natten og står op hver dag med et smil på læben. Og heldigt, fordi at jeg ved hjælp af Susannes Healing igen tør tænde lyset på badeværelset og se mig selv i spejlet.

Klik her og læs resten af Henriks historie her

 

Jeg har været ryger, og har røget 40 Prince om dagen i mange år. Har prøvet at stoppe flere gange, uden at var lykkedes for mig. For ca. et år siden fik jeg kontakt til Susanne, som jeg tog op til, og som hypnotiserede mig, og siden har jeg ikke rørt en cigaret. Da jeg sad i bilen på vej hjem fra behandlingen, gemte jeg en pakke Prince og en lighter, i fald trangen til at ryge skulle blive for stærk, men jeg har overhovedet ikke haft trang til at ryge siden jeg blev behandlet af Susanne. Det eneste jeg døjede med den første månedstid efter behandlingen var, at jeg ind i mellem kunne mangle noget at ha´ i hånden. Men det klarede jeg ved at anskaffe mig en plastik cigaret. Og så var det problem løst for mig.

Når jeg nu går inde i byen og ser hvordan mange lige skal ha´ et sidste hiv i cigaretten inden de f.eks. skal ind at handle, sender jeg en venlig tanke til Susanne og glæder mig over, at min trang til tobakken nu er forsvundet efter Susannes behandling. Derfor kan jeg også varmt anbefale en behandling hos Susanne hvis du ønsker at stoppe med at ryge.  

De kærligste hilsner Leif   

 

Fjern healing:
Susanne har hjulpet vores dreng med at få mere ro, med bare 3 gange med fjern heling. Nu kan han lettere koncentrerer sig og deltage i undervisningen og derved modtaget læring.

Stort tak til dygtige Susanne

 

Hej Susanne
Du spurgte om hvordan vores cirkelhealing har påvirket mig. Det er spændende at være en del af et fælles healingsarbejde og være med sammen med ligestillede. Det åbner øjnene for, at vi alle har brug for noget af den samme hjælp, da vi åbenbart alle kæmper med noget. For mig personligt har det givet mig en større tro på mig selv og jeg er blevet bedre til at stå op for mig selv. Jeg har aldrig været god til at kommunikere med fremmede og selv mine nærmeste har været svære at kommunikere med. Healingen har hjulpet mig utrolig meget med det, så jeg nu har meget bedre samtaler med andre.

Kh Vinni

 

Jeg har gennem ca. 5 år lidt af massiv migræne,- dvs. flere gange om måneden… og på et tidspunkt flere gange ugentlig. Migrænen blev for 4 år siden fulgt op af voldsom arbejdsrelateret stress, sammenlagt i en grad, så jeg ikke siden har været på arbejdsmarkedet.

Da jeg en håbløs nat, for en 2 mdr. siden, hvor jeg endnu engang ikke kunne sove, sad og ledte efter hjælp… og mit blik på Susanne og Spirituel healing.

Jeg har før fået healing, og forsøgt meget andet. Og ville prøve spirituel healing. Jeg havde det så ubeskriveligt forfærdeligt og kunne bare ikke holde det ud længere.

Allerede efter første behandling hos Susanne mærkes jeg tydeligt bedring. De daglige og konstante Smerterne i det ene øje var væk, svimmelheden stort set væk, min dårlige hukommelse og overblik, er klart blevet bedre. Mit overskud og humør er væsentligt bedre. Før jeg blev syg med migræne og stress, nød jeg at læse en bog. Det har ikke været muligt for mig, at samle tankerne og skabe ro i hovedet, eller huske hvad jeg læste de sidste 3-4 år.

Har ikke været ude og gå noget særligt i al den tid jeg har beskrevet ovenfor. Hvis jeg gik en kort tur, endte det oftest med, at jeg lå på sofaen resten af dagen, fordi jeg brugte alt den energi jeg havde til rådighed, på at gå en halv times tid.
Det har jeg til gengæld gjort de sidste 3 uger med jævne mellemrum. Jeg kan snildt gå en halv time, uden overhovedet at skal hjem og hvile mig. Min kondi og vejrtrækning samt flere andre helbredsmæssige ting er klart blevet styrket og bliver det stadigvæk. Dvs. at jeg på mange parametre helbredsmæssigt, oplever en klar forbedring.

Jeg har fået to behandlinger og kan løbende mærke helbredsmæssig væsentligt bedring. Og håber aldrig … aldring nogensinde at jeg får det så rædselsfuldt mere, som jeg havde det inden spirituel healing hos Susanne.

Jeg har flere gange fået at vide, at jeg stråler og ser ud til at have det godt. Det er virkelig flere år siden sidst, jeg har hørt det.

Jeg har modtaget spirituel healing,- og helt klart det bedste jeg har gjort for mig selv i flere år. Med hånden på hjertet kan jeg kun sige, at for mig, har der været et før og efter. Jeg er ikke helt uden gener endnu, men det skal nok blive godt, det tror jeg på nu.

Jeg kan kun på det varmeste anbefale det og er Susanne dybt taknemmelig, fordi hun har valgt at stille sig til rådighed som kanal, for spirituel healing.
Tak for dig Susanne!


Hanne
 


Jeg vil gerne fortælle om mine oplevelser om at gå til yoga hos Susanne i Lifecarestudio.
Susanne oplever jeg som en meget dygtig og kompetent underviser. Hun er kærlig, favnende og omsorgsfuld, med en kraftig universel bevidsthed.
Man bliver af både Susanne og de andre på yoga holdet, taget rigtig godt imod, når man kommer som ny. Sjældent har jeg oplevet det så trygt at starte et nyt sted. En dejlig følelse af at føle sig velkommen af alle. Da jeg som person er meget sensitiv og fintfølende over for stemninger og energier, har dette været en meget vigtig del for mig og ikke mindst en forudsætning for at fortsætte.

Allerede når jeg træder ind af døren til Lifecarestudio sker der noget i mig. Jeg mærker en dybere ro og velvære, samtidig med, at jeg begynder at finde ind i mig selv.
Yoga timen starter altid stille ud, med at Susanne sætter gang i healing og forbinder sig med healingsenergien. Healingen pågår under hele yogatimen.
Den synergi der sker når yogaen og healingen smelter sammen den er svær at beskrive, men skal opleves.
Jeg er blevet ”afhængig” af at gå til yoga/healing hos Susanne. Jeg kommer som oftest rimeligt kontinuerligt hver uge, men kommer også når jeg mærker at jeg er kommet udenfor mig selv, og trænger til at få hentet min sjæl hjem igen.

Pia høegh

Jeg er så glad og taknemlig over, at have ”fundet” denne form for yoga, ledet af den dygtigste og dejligste yoga lærer. Healing, yoga og afspænding alt vejledt på en rolig facon.  Jeg får frigjort spændinger og traumer både fysisk og psykisk. Denne form for undervisning holder min krop og psyke i balance.
Susanne er enestående

Tina Aagaard

 

Min oplevelse af Susannes yoga er  at den både er teknisk dygtig, indlevende og spirituel. Kroppen bliver både stærk og blid. Kroppen bliver styrket og passet godt på under Susannes kyndige vejledning og sindet bliver næret af Susannes blide og beroligende stemme igennem hendes yoga og healing.
Kan varmt anbefales herfra.

Mariann Vika Simonsen

 

Kære sødeste Susanne
Jeg kan kun sige positive ting om DIN yoga og healing. Jeg mærker at jeg blirver bedre og bedre til at holde fokus og e får mere energi. Der er en helt speciel ro indeni i mig og den kan jeg holde længe. Mine tanker og handlinger er mere rationelle. Kan mærke min styrke for det meste. Yoga øvelserne er gode og der er stadig meget jeg skal have mere styr på. Jeg er ikke så god til balance. Men jeg prøver virkelig at holde fokus og nogle gange lykkedes også. Susanne er et dejligt positivt menneske OG det smitter af på alle. Tak – Susanne giver så meget.

Knus Anny

 

Har prøvet flere forskellige yoga undervisere. Susanne er bare god. Det giver ro og balance

Inge Marie

 

Efter Susannes yoga er jeg dejlig afslappet og veltilpas.

Knus Inger

 

Jeg er virkelig glad for jeg fandt vej til dit hold, yoga med healing. Det er det bedste jeg har prøvet og det får mit nervesystem til at slappe helt af – en følelse jeg ikke har prøvet de sidst tre år. Det er en helt perfekt kombi af yoga, blide stræk og afslappede healing som får mig til at kunne trække vejret. Så bare tak fir dig og det rum du har skabt.

Knus Cecilie

 

Hej Susanne
Jeg er blevet helt afhængig af, at være en del af yogaen. Hvis jeg er lidt nede og energiløs når jeg kommer, så svæver jeg, når jeg fra yogaen. Susanne er som en kærlighedog har en meget beroligende stemme som en engel.

Kærlig hilsen Helene

 

Kære Susanne
Efter healingerne – foregår der sindsygt meget i min krop. Ud af det blå fik jeg her i formiddag sagt farvel til en angst som jeg har båret på siden jeg var 13 år. En helt vild lettelse. Så jeg vil bare sige tak.

Hilsen Lene

 

Børnehealing
Susanne der sker magi hos os, vores barn er blevet håbefuld og glad, og med sådan en hastighed, der ikke er set før.

Tina

 

Jeg har modtaget healing i cirkel gruppe hos Susanne med god effekt. Jeg oplever mere balance/ro samt lethed i krop og sind og en øget energi. Energien forløser blidt men påtrængende blokeringer så fastfrosne følelser og spændinger frigives så glæde og livsenergi kan flyde frit…

Kærlig hilsen Joan

 

Susanne er en af mine bedste kammeraters mor, heldigvis. Heldigt, fordi ellers havde min skepsis omkring alternativ behandling gjort, at jeg aldrig havde søgt den vej, da jeg for alvor havde brug for hjælp. Heldigt, fordi at Susanne er en helt afgørende faktor i, at jeg igen sover om natten og står op hver dag med et smil på læben. Og heldigt, fordi at jeg ved hjælp af Susannes Healing igen tør tænde lyset på badeværelset og se mig selv i spejlet.

Klik her og læs resten af Henriks historie her

 

Jeg har været ryger, og har røget 40 Prince om dagen i mange år. Har prøvet at stoppe flere gange, uden at var lykkedes for mig. For ca. et år siden fik jeg kontakt til Susanne, som jeg tog op til, og som hypnotiserede mig, og siden har jeg ikke rørt en cigaret. Da jeg sad i bilen på vej hjem fra behandlingen, gemte jeg en pakke Prince og en lighter, i fald trangen til at ryge skulle blive for stærk, men jeg har overhovedet ikke haft trang til at ryge siden jeg blev behandlet af Susanne. Det eneste jeg døjede med den første månedstid efter behandlingen var, at jeg ind i mellem kunne mangle noget at ha´ i hånden. Men det klarede jeg ved at anskaffe mig en plastik cigaret. Og så var det problem løst for mig.

Når jeg nu går inde i byen og ser hvordan mange lige skal ha´ et sidste hiv i cigaretten inden de f.eks. skal ind at handle, sender jeg en venlig tanke til Susanne og glæder mig over, at min trang til tobakken nu er forsvundet efter Susannes behandling. Derfor kan jeg også varmt anbefale en behandling hos Susanne hvis du ønsker at stoppe med at ryge.  

De kærligste hilsner Leif   

 

Fjern healing:
Susanne har hjulpet vores dreng med at få mere ro, med bare 3 gange med fjern heling. Nu kan han lettere koncentrerer sig og deltage i undervisningen og derved modtaget læring.

Stort tak til dygtige Susanne

 

Hej Susanne
Du spurgte om hvordan vores cirkelhealing har påvirket mig. Det er spændende at være en del af et fælles healingsarbejde og være med sammen med ligestillede. Det åbner øjnene for, at vi alle har brug for noget af den samme hjælp, da vi åbenbart alle kæmper med noget. For mig personligt har det givet mig en større tro på mig selv og jeg er blevet bedre til at stå op for mig selv. Jeg har aldrig været god til at kommunikere med fremmede og selv mine nærmeste har været svære at kommunikere med. Healingen har hjulpet mig utrolig meget med det, så jeg nu har meget bedre samtaler med andre.

Kh Vinni

Jeg har gennem ca. 5 år lidt af massiv migræne,- dvs. flere gange om måneden… og på et tidspunkt flere gange ugentlig. Migrænen blev for 4 år siden fulgt op af voldsom arbejdsrelateret stress, sammenlagt i en grad, så jeg ikke siden har været på arbejdsmarkedet.

Da jeg en håbløs nat, for en 2 mdr. siden, hvor jeg endnu engang ikke kunne sove, sad og ledte efter hjælp… og mit blik på Susanne og Spirituel healing.

Jeg har før fået healing, og forsøgt meget andet. Og ville prøve spirituel healing. Jeg havde det så ubeskriveligt forfærdeligt og kunne bare ikke holde det ud længere.

Allerede efter første behandling hos Susanne mærkes jeg tydeligt bedring. De daglige og konstante Smerterne i det ene øje var væk, svimmelheden stort set væk, min dårlige hukommelse og overblik, er klart blevet bedre. Mit overskud og humør er væsentligt bedre. Før jeg blev syg med migræne og stress, nød jeg at læse en bog. Det har ikke været muligt for mig, at samle tankerne og skabe ro i hovedet, eller huske hvad jeg læste de sidste 3-4 år.

Har ikke været ude og gå noget særligt i al den tid jeg har beskrevet ovenfor. Hvis jeg gik en kort tur, endte det oftest med, at jeg lå på sofaen resten af dagen, fordi jeg brugte alt den energi jeg havde til rådighed, på at gå en halv times tid.
Det har jeg til gengæld gjort de sidste 3 uger med jævne mellemrum. Jeg kan snildt gå en halv time, uden overhovedet at skal hjem og hvile mig. Min kondi og vejrtrækning samt flere andre helbredsmæssige ting er klart blevet styrket og bliver det stadigvæk. Dvs. at jeg på mange parametre helbredsmæssigt, oplever en klar forbedring.
Jeg har fået to behandlinger og kan løbende mærke helbredsmæssig væsentligt bedring. Og håber aldrig … aldring nogensinde at jeg får det så rædselsfuldt mere, som jeg havde det inden spirituel healing hos Susanne.

Jeg har flere gange fået at vide, at jeg stråler og ser ud til at have det godt. Det er virkelig flere år siden sidst, jeg har hørt det.

Jeg har modtaget spirituel healing,- og helt klart det bedste jeg har gjort for mig selv i flere år. Med hånden på hjertet kan jeg kun sige, at for mig, har der været et før og efter. Jeg er ikke helt uden gener endnu, men det skal nok blive godt, det tror jeg på nu.

Jeg kan kun på det varmeste anbefale det og er Susanne dybt taknemmelig, fordi hun har valgt at stille sig til rådighed som kanal, for spirituel healing.
Tak for dig Susanne!

Hanne

Susannes healing er meget nænsom og livgivende. Hver en krog i kroppen, det fysiske, energistrømmene og lyslegemerne omkring kroppen, alt blev styrket. Den følelse af at være tømt for energi, jeg havde før, var væk! I stedet har glæde og overskud indfundet sig!

Jeg oplevede undervejs, hvordan mit dårlige knæ blev gennemskyllet af energi, og her efterfølgende er det i stærk bedring.
Undervejs kunne vi samarbejde om at få afdækket, hvad en følelse her og der havde rod i: jeg var nede i 4 tidligere liv og fik renset grundigt ud.
Som en bonus kan jeg her bagefter genhøre lydfilen med hendes guidning og komme ned i den stærke healing én gang til.
Susanne er meget dygtig og omsorgsfuld og jeg kan på det varmeste anbefale hendes healing.

Lotte

 

Kærligst Susanne

Den nye tids healing

På 3 besøg ved Susanne over 1,5 måneds tid, er jeg gået fra at være sygemeldt med stress, på et niveau hvor jeg nogle dage ikke kunne komme ud af sengen, eller lave mad til mig, hvis jeg kom op, til at jeg nu er raskmeldt og faktisk føler mig klar til at der skal ske noget nyt.

Allerede efter 1. gang på briksen ved Susanne kom min manglende jordforbindelse dumpende ned i mig, som jeg aldrig har oplevet det før. Følelsen i kroppen var på sin vis både vandt og uvandt på en og samme tid. Det var simpelthen så lang tid siden jeg rigtig havde kunne mærke mig selv. Jeg oplevede i den efterfølgende uge for første gang i over et år følelsen af at kede mig. Mit energi niveau stiger dagligt og jeg mærker mere og mere af mig selv komme tilbage <3 Efter 2. gang på briksen blev en masse ting løftet fra mine skuldre, så meget at svigermor bemærkede det som værende et faktisk vægttab. Folk omkring mig kunne se ændringerne, og jeg kunne klart også selv mærke at der skete ting. For første gang i 4 måneder følte jeg fremgang og begyndte at få lyst til at arbejde igen.

  1. gang var en ordentlig omgang, der blev lysnet ting, jeg ikke vidste skyggede over mig. Jeg er fuld af lys og meget rørt over hvad det har gjort for mig.

Det har bestemt ikke været lineær fremgang, og der har også været dage indimellem, hvor jordforbindelsen har været en by i Rusland. Men det er en del af healingsprocessen.

Jeg tror ikke at det er tilfældigt, at jeg lige faldt over Susannes hjemmeside på dette tidspunkt. Så er du nået her til og kan mærke Susanne måske kan hjælpe dig. Så tøv ikke med at skrive til hende, jeg lover dig du ikke vil fortryde. <3

Kærligst
Marie


Jeg vil gerne fortælle om mine oplevelser om at gå til yoga hos Susanne i Lifecarestudio.
Susanne oplever jeg som en meget dygtig og kompetent underviser. Hun er kærlig, favnende og omsorgsfuld, med en kraftig universel bevidsthed.
Man bliver af både Susanne og de andre på yoga holdet, taget rigtig godt imod, når man kommer som ny. Sjældent har jeg oplevet det så trygt at starte et nyt sted. En dejlig følelse af at føle sig velkommen af alle. Da jeg som person er meget sensitiv og fintfølende over for stemninger og energier, har dette været en meget vigtig del for mig og ikke mindst en forudsætning for at fortsætte.

Allerede når jeg træder ind af døren til Lifecarestudio sker der noget i mig. Jeg mærker en dybere ro og velvære, samtidig med, at jeg begynder at finde ind i mig selv.
Yoga timen starter altid stille ud, med at Susanne sætter gang i healing og forbinder sig med healingsenergien. Healingen pågår under hele yogatimen.
Den synergi der sker når yogaen og healingen smelter sammen den er svær at beskrive, men skal opleves.
Jeg er blevet ”afhængig” af at gå til yoga/healing hos Susanne. Jeg kommer som oftest rimeligt kontinuerligt hver uge, men kommer også når jeg mærker at jeg er kommet udenfor mig selv, og trænger til at få hentet min sjæl hjem igen.

Pia høegh